手机版

当前位置: 主页 > 公务员

21春北京中医药大学《英语1》平时作业3答案

时间:2024-04-17 06:02|来源:网络|作者:小编|点击:

21春北京中医药大学《英语1》平时作业3答案

1.Are you (positive) that the boy you saw in the hotel corridor was Peter? ()
A.right B.wrong C.sure D.doubtful
答案:C

2.They (occasionally) stop by to see us. ()
A.often B.seldom C.usually D.once in a while
答案:D

3.All her doubts (vanished) after she read the letter from Jimmy. ()
A.broke B.disappeared C.decreases D.grew
答案:B

4.The judge (suspected) the truth of the evidence provided by the witness. ()
A.doubted B.believed C.guessed D.realized
答案:A

5.I answered the letter (immediately). ()
A.at once B.briefly C.quickly D.swiftly
答案:A

6.Betty was (nervous) whenever she saw her history teacher. ()
A.delighted B.relaxed C.disappointed D.tense
答案:D

7.We waited more than half an hour for Beth but (eventually) we had to leave without her. ()
A.at last B.in the end C.afterwards D.reluctantly
答案:B

8.The police are (looking into) the mysterious disappearance of a two-year-old girl from home in Florida. ()
A.finding out B.handling C.studying D.investigating
答案:D

9.(As long as) you keep trying, you’ll certainly succeed. ()
A.as B.because C.no matter D.If
答案:D

10.Identify the errors in the following sentence: It was very late to save the drowning boy as he had gone down for the third time. ()
A.very late B.drowning boy C.gone down D.third time
答案:A

11.Identify the errors in the following sentence: I can’t help to think it would be fun to play such an exciting game with them. ()
A.to think B.would be C.to play D.an exciting
答案:A

12.Identify the errors in the following sentence: John said his mother would buy him a five-speeds racing bicycle for his sixteenth birthday. ()
A.would buy him B.five-speeds C.for D.sixteenth birthday
答案:B

13.Identify the errors in the following sentence: By reading the directions carefully, some mistakes in the examination cold have been avoided. ()
A.By reading B.carefully C.in the examination D.cold have been avoided
答案:A

14.Identify the errors in the following sentence: It was suggested that we tried to use gas to start a fire. ()
A.It was suggested B.that C.we tried to use D.start a fire
答案:D

15.Identify the errors in the following sentence: The old grandmother, dressed in her finest clothes and accompanied by lots of grandchildren, were smiling happily in the living room. ()
A.dressed in B.finest clothes C.and accompanied by lots of D.were
答案:B

16.Identify the errors in the following sentence: Because of her sympathy for this poor old man, the shop girl took lesser money than the actual charge for the puddings. ()
A.sympathy B.lesser C.than D.for the puddings
答案:B

17.Identify the errors in the following sentence: The foreign tourist said that he was lucky because that was the second time that he visited there. ()
A.he was B.that C.the second time D.visited
答案:B

18.Identify the errors in the following sentence: You may sell the used books to the new students at the university at a cheaper price than you paid for them. ()
A.used books B.a cheaper C.than D.paid for
答案:B

19.Identify the errors in the following sentence: Comparing with the corresponding period of last year, the output in the first quarter rose by 10%. ()
A.Comparing B.corresponding C.first quarter D.by
答案:A

20.The movie star ______ with your sister, didn’t he?
A.was used to dance B.used to dancing C.used to dance D.was used to dancing
答案:C

21.The girl in the snapshot was smiling sweetly, ______.
A.her long hair flowed in the breeze B.her long hair was flowing in the breeze C.her long hair flow in the breeze D.her long hair flowing in the breeze
答案:D

22.Mother insisted that ______.
A.they are to be back before nine in the evening B.they ought to be back before nine in the evening C.they be back before nine in the evening D.they had to be back before nine in the evening
答案:C

23.The professor paused as if ______ his students to ask question on point he had just made.
A.expecting B.to expect C.expected D.to have expected
答案:A

24.I couldn’t understand why he pretended ______ in the bookstore.
A.to see me not B.not to see me C.not see me D.to see me not
答案:B

25.The classroom was almost empty ______ a desk or two.
A.besides B.except for C.except D.in addition to
答案:B

26.It was in that small room _____ they worked hard and dreamed of better days to come.
A.what B.in which C.which D.that
答案:D

27.______, you must show your ticket to go into the cinema.
A.No matter whoever you are B.Whoever you are C.Whomever you are D.No matter who are you
答案:B

28.______ that the left side of the human brain is responsible for logic.
A.It generously is believed B.It is believed generously C.It is generously believed D.Generously it is believed
答案:C

29.Scientists didn’t know much about lung cancer ______.
A.before B.until recently C.long before D.in the past few years
答案:B

30.Mount Qomolangma, the Roof Ridge of the world is covered ______ snow all the year around.
A.of B.in C.by D.with
答案:D

31.The executive art editor planned to be secretly married _____ his beloved girl who had been in love for three years.
A.with B.of C.at D.to
答案:D

32.At the age of four, the outstanding champion of the World Cup Athlete Tournament could stand there ______ to watch the game for a few hours.
A.silently B.silent C.to be silent D.of silence
答案:A

33.The old couple in this flight took ______ window seats and helped themselves.
A.over B.back C.in D.out
答案:A

34.When their coach came in, all the players stopped watching, whispering and ______.
A.laughed B.to laugh C.would laugh D.laughing
答案:D

35.The tour bus slopped in Times Square, picked up some visitor and ______.
A.on B.in C.on through D.off
答案:C

36.To give up such a chance would be an ______ decision.
A.ill-advised B.ill-advising C.well-advising D.well-advisedly
答案:A

37.Identify the errors in the following sentence: She insisted that we gave her thirty minutes for preparation. ()
A.insisted B.gave C.thirty minutes D.for preparation
答案:B

38.Identify the errors in the following sentence: He was singing an Anti-Japanese song, as if remembered those unforgettable days. ()
A.was singing B.Anti-Japanese C.remembered D.unforgettable
答案:C

39.Identify the errors in the following sentence: Entered the room, he took off his hat and coat and hung them up. ()
A.Entered B.took off C.his hat and coat D.hung them up
答案:A

40.Identify the errors in the following sentence: Do you know anybody who had been injured in the accident happened on the street yesterday? ()
A.anybody B.had been injured in C.happened D.on
答案:B

41.Identify the errors in the following sentence: This visit has remained a deep impression on her mind. ()
A.visit B.remained C.deep D.on
答案:B

42.Identify the errors in the following sentence: Having rejected by everybody, the student representative resigned the committee. ()
A.Having rejected B.everybody C.representative D.resigned
答案:A

43.Identify the errors in the following sentence: Of the two lectures, the first was by far the best one, partly because the person who delivered it had such a pleasant voice. ()
A.the first B.the best C.it D.such a
答案:B

44.Identify the errors in the following sentence: The chairman proposed that every speaker must limit himself to fifteenth minutes. ()
A.every speaker B.must limit C.himself D.to
答案:B

45.Identify the errors in the following sentence: That is troubling me is that I don’t have much experience in international commerce. ()
A.That B.is C.much experience D.in international commerce
答案:A

46.Identify the errors in the following sentence: When I got to the cinema, the film had already started; I ought to get there earlier. ()
A.got to B.had already started C.ought to get D.earlier
答案:C

47.China ______ its first man-made earth satellite in 1970.
A.succeeded launching B.succeeded to launch C.succeeded in launching D.succeeded for launching
答案:C

48.In America, when one reaches 18, he should be ______ his parents.
A.independent from B.independent to C.independent on D.independent of
答案:D

49.The Red Army ______ 25,000 li on their Long March.
A.covered up B.covered C.covered over D.was covered
答案:C

50.He ______ the mid-term exam because he didn’t plan his time well.
A.failed in B.failed to C.failed of D.failed on
答案:A

51.He did not thank me for the present. That is ______ annoyed me.
A.which B.whatever C.what D.the thing what
答案:C

52.Her arrival ______ us, for she was not expected until the next day.
A.cheated B.suspected C.surprised D.advised
答案:C

53.They ______ for the West in a covered wagon.
A.set to B.set aside C.set up D.set off
答案:D

54.Louis was asked to clean the classroom ______.
A.of herself B.all by herself C.by her will D.with one hand
答案:B

55.It was on that ______ day that she left the country.
A.only B.such C.just D.very
答案:D

56.Mary was angry when Jane ______ her secret.
A.found out B.found for C.found off D.found against
答案:A

57.He often gives me some ______.
A.advice B.advices C.advise D.advises
答案:A

58._____, we have to stay at home.
A.Being a hot day B.Hot weather C.The day being hot D.Hot climate
答案:C

59.She got two pounds a month for ______ fifteen rooms.
A.looking around B.looking for C.looking at D.looking after
答案:D

60.Writing stories _______ not easy.
A.is B.are C.has D.have
答案:A

61.______ and you will see a high building.
A.Turning to the left B.Turn to the left C.To turn to the left D.Having turned to the left
答案:B

62.Only by diligence and honesty ______.
A.one can succeed in life B.one can be succeeded in life C.can one succeed in life D.one can be successful in life
答案:C

63.Pat ______ smiles; she is usually too sad.
A.often B.always C.never D.seldom
答案:D

64.The little girl trembled ______ a lion ______ fear.
A.with ... at B.at ... with C.at ... for D.for ... with
答案:B

65.She won’t leave the TV set ______ her husband is waiting for his supper.
A.because B.as if C.while D.even if
答案:C

66.The meeting has been arranged ______ Tuesday evening.
A.in B.for C.on D.at
答案:A

67.It was not a serious accident; the car needs only some ______ repairs.
A.major B.secondary C.primary D.minor
答案:D

68.One of his many faults is that he never ______ anything very long.
A.decides on B.goes over C.makes sure D.sticks to
答案:D

69.Be sure to ______ your work at the end of the exam.
A.hang up B.look over C.set aside D.catch sight of
答案:B

70.If you work hard ______, you won’t have to sit up all night before the exam.
A.at other times B.by yourself C.willingly D.with some help
答案:A

71.The airplane arrived one hour behind ______.
A.timetable B.plan C.schedule D.date
答案:C

72.Television keeps us informed about ______ events and the latest developments in science and politics.
A.fashionable B.current C.brand new D.previous
答案:B

73.If you ______ your name and address on the card, we’ll send the book to you as soon as it is returned.
A.go over B.find out C.fill in D.carry out
答案:C

74.Rain does not ______ bring down the temperature.
A.necessarily B.certainly C.undoubtedly D.completely
答案:A

75.It is his duty to ______ that everyone has enough money for the trip.
A.look B.watch C.see D.note
答案:C

76.Thanks to the doctor’s treatment, the patient was brought _______ at last.
A.up B.out C.about D.through
答案:D

77.The young man was confident enough to _______ any difficulties.
A.brush aside B.drop off C.cut down D.leave out
答案:A

78.It is arranged that the foreign teacher ________ teach us oral English.
A.ought B.should C.might D.would
答案:B

79.As we expected, their project has ended ______ complete failure.
A.in B.on C.at D.with
答案:A

80.When they reach a certain age, army officers ________ from active service.
A.retreat B.reverse C.retire D.remain
答案:C

81._______ everyone expected, Tom did the best in the competition.
A.As B.Which C.That D.What
答案:A

82.Shall I give a chocolate to each of the children? It is better ______.
A.not B.not to do C.not do D.not to
答案:D

83.As a teacher, you should always dress in ________ clothes.
A.beautiful B.decent C.shabby D.bright
答案:B

84.She _______ music once a week at a middle school.
A.institutes B.instructs C.installs D.insists
答案:B

85.His heart had stopped _____ before the doctor arrived.
A.hitting B.beating C.striking D.shocking
答案:B

86.A good manager should be both competent and ______.
A.efficient B.generous C.innocent D.faithful
答案:A

87.People ______ when they are cold, excited or full of fear.
A.tremble B.resemble C.assemble D.trouble
答案:A

88.He is too proud ______ his own shortcomings.
A.not to see B.to see C.not see D.and doesn’t to see
答案:B

89.It is well-known that all ______ things are composed of cells.
A.alive B.live C.living D.life
答案:C

90.Let’s put our heads together and ______ on a plan of action.
A.choose B.consider C.settle D.decide
答案:D

91.With easy articles and interesting pictures, this book is designed for ______ children.
A.normal B.average C.efficient D.illiterate
答案:B

92.______ to forget what I’ve told you to do before you leave home.
A.You are sure of B.Never be sure C.Be sure not D.You are not sure
答案:C

93.Could I have some milk, some orange juice and some eggs ______?
A.as well B.instead of C.in addition of D.so much
答案:A

94.Please ______ twenty minutes each morning to read English aloud.
A.set up B.set about C.set aside D.set out
答案:C

95.Could you ______ my application form. before I send it?
A.find for B.look over C.hold up D.stick to
答案:B

96.Our teacher asked us to ______ the blanks with the appropriate words.
A.fill up B.fill in C.fill with D.fill into
答案:B

97.The new law will ______ the workers to get extra pay from their companies.
A.relieve B.occupy C.bring D.enable
答案:D

98.George was not aware ______ her presence till she spoke to him.
A.in B.of C.with D.to
答案:B

99.Children should be taught to ______ their toys ______ others.
A.share ... with B.give ... into C.make ... in D.work ... For
答案:A

100.We must depend mainly ______ our own efforts in accomplishing the task.
A.into B.from C.on D.to
答案:C

编辑推荐

Copyright © 2023 辅导猪 版权所有 Powered by EyouCms网站备案号:陕ICP备2023011362号-16