手机版

当前位置: 主页 > 医卫类

21春北京理工大学《大学英语(1)》在线作业参考答案

时间:2024-01-29 06:08|来源:网络|作者:小编|点击:

21春北京理工大学《大学英语(1)》在线作业参考答案

1.Please keep an eye on my luggage, and I’ll be back _____.
A.in time B.in no time C.at one time D.at a time
答案:B

2.I can’t tell the ______ difference between the twin sisters.
A.slight B.simple C.slender D.single
答案:A

3.Scientists didn’t know much about lung cancer _____.
A.before long B.until recently C.long before D.in the past few years
答案:B

4.He doesn’t seem at all sorry for ______ he has done.
A.that B.what C.which D.how
答案:B

5.Tobacco smoking is seen more often in the countryside ____________.
A.more than cities B.than cities C.rather than cities D.than in the cities
答案:D

6.The sudden change of weather made the temperature _____ a lot.
A.fall B.sink C.drop D.lower
答案:C

7.His parents died when he was young, so he was ______ by his aunt.
A.bred B.fed up C.brought up D.grown up
答案:C

8.Joe __________ last night and hurt his leg badly.
A.tripped B.made a trip C.had a trip D.took a trip
答案:A

9.Don't worry about his illness. At his age he will be well again __________.
A.in his time B.in time C.in no time D.in good time
答案:C

10.The _____ power of the people in this town has been decreasing since most young people have left for the big cities.
A.shopping B.purchasing C.enduring D.spending
答案:B

11.Marie Curie was awarded the Nobel Prize in physics ________ in chemistry.
A.also B.as well as C.too D.the same as
答案:B

12._____ that the left side of the human brain is responsible for logic.
A.It generally is believed B.It is believed generally C.It is generally believed D.Generally it is believed
答案:C

13.It is important to ______ people with respect and understanding.
A.treat B.attend C.care D.touch
答案:A

14.I received a _____ parcel yesterday and I am still wondering who may have sent it.
A.sincere B.dull C.complicated D.mysterious
答案:D

15.It’s really kind ______.
A.of you to say so B.for you to say so C.Of you saying so D.for you saying so
答案:A

16.On weekends when I'm going out, I use the bike if I can _________ the car.
A.would rather B.rather than not C.instead D.rather than
答案:D

17.I was _____ as to how I could help him out without hurting his pride.
A.quite useless B.rather uncertain C.quite unprepared D.wonder
答案:B

18.Jane’s dress is similar in design _____ her sister’s.
A.with B.like C.to D.as
答案:C

19.Most students did ____________ in the final exam.
A.very good B.very fine C.very nice D.very well
答案:D

20.It is yet unknown how the new government is going to ____________ the divorce problem.
A.approach B.improve C.help D.defeat
答案:A

21.With a school record like yours, _____ why you didn’t try for a university scholarship?
A.I’m shocked B.I’m puzzled C.I’m amazed D.i feel pity
答案:B

22.It ______ that the jewels had been stolen by a traveler.
A.turned out B.turned up C.turned on D.turned over
答案:A

23.Jack came to the party with a young woman, whom I ______ to be his girl friend.
A.pretended B.supposed C.resumed D.Granted
答案:B

24.When they ___________ arrived in America, everything seemed to go against them.
A.in the first B.first C.firstly D.first of all
答案:B

25.The classroom was almost empty ______ a desk or two.
A.besides B.except for C.except D.in addition to
答案:B

26.He felt rather _____ as he was the only person who wore sportswear at the dinner party.
A.in place B.in the way C.by the way D.out of place
答案:D

27.The police investigation discovered that three young men were _____ in the robbery.
A.caught B.involved C.connected D.tightened
答案:B

28.The problem has ______ simply because you didn’t follow my instruction.
A.raised B.risen C.arisen D.aroused
答案:C

29.In the old days, there were no drugs that could help people __________ heart diseases.
A.drive B.survive C.arrive D.alive
答案:B

30.At the beginning of this semester, our history professor _____ a list of books for us to read.
A.passed on B.picked up C.handed in D.made out
答案:D

31.We are now certain ____________ cigarette smoking is harmful to our health.
A.that B.what C.if D.for
答案:A

32.When I arrived at the university, I was told that I would have to _______ a room to live in.
A.borrow B.lend C.rent D.wn
答案:C

33.Your comments _______ my work have proved to be helpful.
A.in B.for C.on D.against
答案:C

34.The spy was caught ______, though he died from the wounds the next day.
A.dead B.live C.alive D.living
答案:C

35.Both the ________ and Henri Becquerel were awarded the Nobel Prize in physics.
A.Curie B.Curies C.Pierre and Marie D.Pierre and Curie
答案:B

36.He took every _____ to improve his spoken English.
A.time B.thing C.chance D.case
答案:C

37.Anger, uncertainty, and loss of interest in life often _____________ stress.
A.come to B.happen to C.happen together in D.Go along with
答案:D

38.I took someone else’s book ______ mistake.
A.in B.for C.with D.by
答案:D

39.Let’s ______ the problem for the time being, and we can return to it later.
A.settle B.interrupt C.stop D.leave
答案:D

40.It is the boy’s laziness that _____ his failure in the exams.
A.resulted form B.brought in C.resulted in D.led into
答案:C

41.The movie star _____ with your sister, didn’t he?
A.was used to dance B.used to dancing C.used to dance D.was used to dancing
答案:C

42._______, Alfred Nobel worked for peace in the world, and hated war.
A.All life B.The all life C.For all of life D.For all his life
答案:D

43.It is difficult to ______ a conversation with someone who only says “Yes” or “No”.
A.hold up B.keep up C.stir up D.come up
答案:B

44.It takes ____________ of six months for a new type of computers to be produced.
A.the amount B.an amount C.average D.an average
答案:D

45.The football game will be played on _____.
A.June six B.six June C.the sixth of June D.the six of June
答案:C

46.Recently the newspapers have reported several _____ on the boundaries of Israel and Jordan.
A.accidents B.incidents C.events D.happenings
答案:B

47.Nobody ever warned Madam Curie _______ the danger of doing experiment with radium.
A.of B.for C.for D.with
答案:A

48.The actual cost of the building was much higher than our original _____.
A.consideration B.judgment C.estimate D.plan
答案:C

49.As I am sure Jenny is very honest, I ______ she stole the money.
A.guess B.believe C.suspect D.doubt
答案:D

50.Many people feel it's hard to ____________ the changing technology.
A.keep up with B.keep up C.keep on D.keep at
答案:A

编辑推荐

Copyright © 2023 辅导猪 版权所有 Powered by EyouCms网站备案号:陕ICP备2023011362号-16